Deprem Son Dakika Ankara | Son Dakika Haberleri Ankara Da Deprem Oldu 20 Agustos 2019 Kandilli Rasathanesi Afad Son Depremler Haberi Son Dakika Haberleri

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler verilerinden elde edilen bilgiye göre Ankarada 45 şiddetinde bir deprem meydana geldi. AFADdan deprem açıklaması.


Ankara Da 4 5 Buyuklugunde Deprem Ntv

Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir ifadelerine yer verildi.

Deprem son dakika ankara. Deprem Kütahya başta olmak üzere Afyon Eskişehir Ankara ve çevre. En son ankara deprem haberleri anında burada. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının AFAD internet sitesinde.

Kandilli depremin şiddetini 46 olarak bildirirken derinliğini 67 km olarak açıkladı. Edinilen son dakika bilgisine göre Kütahyanın Altıntaş ilçesinde saat 1404te şiddetli bir deprem meydana geldi. AFADdan son dakika deprem açıklaması geldi.

KANDİLLİ RASATHANESİ VE DEPREM ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ KRDAE BÖLGESEL DEPREM-TSUNAMİ İZLEME VE DEĞERLENDİRME MERKEZİ BDTİM Otomatik Çözümler Haritada Göster Veri Toplama ve Değerlendirme English UTC Twitter Facebook. Ankarada çevre illerden de hissedilen 45 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 36 olarak açıklandı.

Vasip Şahin ve Mansur Yavaştan art arda açıklamalar Ankarada 45 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ankarada korkutan deprem Son depremler. Vali Şahin kendilerine ulaşan can ya da mal kaybı olmadığını duyururken Mansur Yavaş da Ekiplerimiz teyakkuz halindeler dedi.

Bakan Kurum da. Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı depremi hissettiklerini dair mesajlar paylaştı. Saat 0642de ki ilk depremin büyüklüğü 39 saat 0654de meydana gelen ikinci depremin büyüklüğü ise 45 olarak belirlendi.

TÜRKİYE VE YAKIN ÇEVRESİNDEKİ SON DEPREMLER. AFADın verilerine göre Ankaranın Kalecik ilçesinde 45 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ankaranın Çubuk ilçesinde 38 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika haberine göre Ankara Eskişehir Afyon ve Kütahyada hissedilen bir deprem meydana geldi. Ankaranın Kalecik ilçesinde saat 2253te 45 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı depremi hissettiklerini dair mesajlar paylaştı.

Ankara Valisi Şahin can veya mal kaybı bilgisi almadıklarını açıkladı. A HaberKanalımıza Abone Olmak İçin. Vatandaşlar deprem sonrası kısa süreli panik yaşadı.

AFAD deprem merkezinin Kalecik ilçesi olduğunu duyurdu. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne ait olup Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi kaynak gösterilerek kullanılabilir. Kandilli Rasathanesi de Ankara depremi ile ilgili bilgi paylaştı.

Son dakika haberine göre Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD Ankarada yaşanan depremin detaylarını duyurdu. Merkez üssü Ankara Akyurt olan 3 deprem meydan geldi. Merkez üssü Şereflikoçhisar olan son deprem saat saat 2326da meyda geldi.

Kandilli Rasathanesi Ankaranın Kalecik ilçesinde 46 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Son dakika haberine göre Ankara Eskişehir Afyon ve Kütahyada hissedilen bir deprem meydana geldi. 20082019 Gündem Son depremler.

Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afyon Bursa Ankara ve Eskişehirde de hissedildi. AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasında Ankara.

Son Dakika Ankara Deprem Haberleri Son dakika Ankara Deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Yerin yaklaşık 13 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem çevre illerden de hissedildi. Son dakika Ankarada korkutan deprem Ankaranın Kahramankazan ilçesinde 34 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin ardından Valilikten yapılan açıklamada Can veya mal kaybı bulunmamaktadır.


Son Dakika Ankara Da Deprem 25 Agustos Son Depremler Siddeti Kac


Son Dakika Haberleri Ankara Akyurt Ta Deprem Meydana Geldi 23 Agustos 2019 Cuma Afad Kandilli Rasathanesi Son Depremler Haberi Son Dakika Haberleri


Son Dakika Nerede Deprem Oldu Ankara Nin Sereflikochisar Ilcesinde Deprem


Ankara Da Deprem 30 Kasim 2018 Son Depremler Haberi Son Dakika Haberleri


Ankara Da 4 5 Buyuklugunde Deprem Videosunu Izle Son Dakika Haberleri


Cankiri Da Deprem Oldu Ankara Da Hissedildi Son Depremler Son Dakika Haberleri


Ankara Da Deprem


Son Dakika Korkutan Haber Ankara Da 3 5 Siddetinde Deprem Oldu Kandilli Ve Afad Son Depremler Ayrintisi Son Dakika Haberler


Ankara Da Kac Siddetinde Deprem Oldu Ankara Son Dakika Kac Siddetinde Deprem Oldu


Ankara Deprem Haberleri Son Dakika Ankara Deprem Haber Guncel Gelismeler


Ankara Da Deprem Elmadag 4 0 Ile Sallandi


Son Dakika Istanbul Ve Ankara Depremle Sallandi Istanbul Da 3 1 Ankara Da 3 9 Siddetinde Deprem Son Depremler Listesi Son Dakika Haberler


Son Dakika Haberleri Ankara Akyurt Ta Deprem Meydana Geldi Ankara Buyuksehir Belediyesi Akom Dan Aciklama Artcilar Oldu 28 Haziran 2019 Cuma Kandilli Rasathanesi Afad Son Depremler Haberi Son Dakika Haberleri


Son Dakika Haberi Ankara Da Korkutan Siddetli Deprem Afad Ve Kandilli Den Ankara Depremi Sonrasi Aciklamalar Art Arda Geldi Son Dakika Haberler


Son Dakika Ankara Da Deprem Guncel Haber


Son Dakika Ankara Da 4 5 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Haberleri Internet


Son Dakika Korkutan Haber Ankara Da Bir Deprem Daha Oldu Afad Ve Kandilli Son Depremler Bilgisi Son Dakika Haberler


Son Dakika Haberleri Ankara Da Deprem Oldu 20 Agustos 2019 Kandilli Rasathanesi Afad Son Depremler Haberi Son Dakika Haberleri


Son Dakika Haberi Ankara Da Ust Uste Depremler Depremin Siddeti 4 5 Olarak Aciklandi Son Depremler Listesi Son Dakika Haberler

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url